SPOLEK

NAD MOTOLSKÝM HÁJEM II

07.05.2012 10:23

Daramis Group nabízí v lokalitě Vidoule k prodeji byty v tzv. druhé etapě výstavby Nad motolským hájem. První etapa byla přehlídkou developerského šílenství. Ve spolupráci s místním stavebním úřadem a politiky dostavěl  developr tři bytové domy. Stavba Nad motolským hájem I je v rozporu s územním plánem i s územním rozhodnutím. Stavba vyčerpala možnost výstavby v celé funkční ploše. Proti stavbě Nad motolským hájem I je vedena správní žaloba sp. zn. 6 CA 8 / 2009  u Městského soudu v Praze.

 

Motolský ordovik, a.s. je účastníkem stavebního řízení Nad motolským hájem II vedeném autorizovaným inspektorem Ing. Arch Milanem Teigiserem. O jeho metodách informovala media. Proti certifikátu rozhodně naše sdružení  podá opravný prostředek . Zřejmě se stavbě Nad motolským hájem II nevyhne ani správní žaloba, prozatím je vedena jenom proti stavebnímu povolení na komunikace a osvětlení sp. zn. 6 A 5 / 2012 u Městského soudu v Praze.

 

Místní obyvatelé stavbu Nad motolským hájem II odmítají. Stavba je více než dvakrát vyšší, než stávající výstavba, neúměrně se zvýší i doprava. Stavba je v rozporu s územním plánem.

Zeptejte se obyvatel první etapy, co si o výstavbě myslí. 

 

Více také zde.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.