SPOLEK

Medox II - autorizovaný inspektor Milan Teigiser v akci

02.10.2010 17:06

Developr plánované výstavby „Polyfunkční areál MEDOX II Praha 13 – Stodůlky“ HQ DEVELOPMENT,a.s. IČ 271 07 604 sídlem Sokolovská 100/94 180 00 Praha 8, požádal Ing. Arch. Milana Teigisera, autorizovaného inspektora o vydání certifikátu - tedy stavebního povolení na výstavbu 7 patrového domu mezi ulicemi Za mototechnu a Jindrova.

Developr neuspěl ani u místního stavebního úřadu, když jej požádal o povolení lhůty 3 měsíce k doplnění návrhu na vydání stavebního povolení. Když developr zjistil, že nebude schopen splnit zákonné podmínky obrátil se na autorizovaného inspektora. O těchto osobách se vydatně plní stránky medií, protože služby těchto osob využívají jak vyplývá z medií zejména zkrachovanci, kteří se obávají veřejného stavebního řízení a nebo ti, kteří ví, že jejich stavba nedodrží zákonné podmínky. Též Jitka Seitlová, jako zástupce ombudsmana se vyjádřila k podivným praktikám autorizovaných inspektorů. Také nejvyšší správní soud vydal rozsudek  9 As 63/2010-111 kde upravil některé protiprávní akty těchto autrorizovaných inspektorů. 

Doporučujeme všem v okolí, aby kontaktovali  autorizovaného inspektora a seznámili se s výstavbou 7 patrového domu mezi ulicemi Za mototechnou a Jindrova.

Milan Teigiser je již mediálně známou postavou a zde jsou některé jeho záseky :

400 borovic v Brně

Bauhaus v Ivanovicích

Teisiger před soudem

Teisiger a starostka Ivanovic

Výčet je jen demonstrativní.

Občanská sdružení jsou účastníky tohoto řízení a podají kvalifikované námitky, ovšem, toto jistě stačit nebude, protože autorizovaný inspektor je placen developrem.

V případě, že nebudete připuštěni k řízení doporučujeme alespoň podat stížnost na MMR a trestní oznámení.

adresa na autorizovaného inspektora

Ing. Arch. Milan Teigiser,
autorizovaný inspektor 0071
Ke Krči 18/999,
147 00 Praha 4

tel. 775 580 528

email mteigiser@seznam.cz

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.