SPOLEK

PRAHA 13 NENÍ HORNÍ DOLNÍ

03.01.2010 18:55

 

PRAHA 13 NENÍ HORNÍ DOLNÍ

03.10.2009 09:23

Občanská sdružení na Praze 13 jsou překvapena označením Prahy 13, které použil předseda ODS Topolánek v reakci na veřejnou žádost Ing. Davida Vodrážky starosty Prahy 13 a místopředsedy ODS o kompenzaci zmařených výdajů ODS na volební kampaň. 

Občanské sdružení Stodůlky Háje zaslalo předsedovi ODS rozhořčený dopis, kde žádají Mirka Topolánka o uvedení jeho výroku na pravou míru. OS se domnívá, že Praha 13 není Horní Dolní.

Občanské sdružení Stodůlky Háje, je členem Spolku Občanských sdružení Jihozápadního města, o.s..

 

MEDIA

NOVINKY     BLESK       MF DNES

 

----- PŮVODNÍ ZPRÁVA -----

Od: osshp@volny.cz

Komu: mirek.topolanek@ods.cz

Předmět: Otevřený dopis

Datum: 2.10.2009 - 9:46:46

 

 Vážený pane předsedo ODS,

 dnešního dne 2.10.2009 vyšel v MF DNES článek "Ať nám zbytečnou kampaň zaplatí občané, dožaduje se ODS", kde náš starosta Prahy 13 David Vodrážka a Váš místopředseda žádá miliony za zmařenou kampaň ODS od státu.

 Obyvatelé Prahy 13 se cítí roztrpčeni výrokem : Na dotaz, jak tedy chápe slova svého prvního místopředsedy, zvýšil hlas: "Prostě říkám, že to ODS neudělá! To byste příště mohli citovat blba z Horní Dolní a vydávat jeho slova za názor ODS."

 Naše Praha 13 se zhruba 60.000 obyvatel, a konkrétně Vidoule, jejíž zájmy chrání naše sdružení a kde je rodný domek našeho starosty Vodrážky, je městská část, ve které žije mnoho veřejně známých osob. Z nich jmenujme poslance Bratského, místostarosty Zemana i Zeleného a další a další.

 Také noha známého filozofa Bohlena spočinula na půdě Prahy 13. Materialista Bohlen známý výrokem "základním pojmem našeho poznání je PRAVDA, i když Bohlen připouští, že je zpočátku nepřesná" nás vede k souvislosti citovaného výroku o "Horní Dolní" a Prahou 13.

 Vážený pane předsedo ODS, citovaným výrokem může klesnout cena našich nemovitostí a též dlouho budovaná prestiž občanských sdružení na Praze 13.

 Žádáme Vás proto, abyste uvedl citovaný výrok na pravou míru : odmítněte souvislost "Horní Dolní" a Prahou 13 a/ nebo souvislosti Prahy 13 s blbem.

 za občanské sdružení

Stodůlky Háje, Praha 13

 Libor Jirků

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.