SPOLEK

DEMONSTRACE 21.5. 17:00 METRO LUŽINY

07.05.2012 13:02

DEMONSTRACE 21.5. 17:00 METRO LUŽINY

07.05.2012 12:44

Vážení občané - zveme vás na demonstraci

21.5. OD 17:00 METRO LUŽINY

Spolek občanských sdružení Jihozápadního Města, občanské sdružení si klade za cíl přímo zastupovat obyvatele Prahy 13, kterým záleží na svém okolí a chtějí změnit své okolí k lepšímu.

 

ZASTAVME VÝSTAVBU ZÁPADNÍHO MĚSTA !

Vyzýváme radnici Prahy 13 k diskusi o konceptu výstavby Západního města. Nechceme „Zesnulé Město“ bez škol, bez kulturních a zdravotnických zařízení, zato plně závislé na službách poskytovaných jinými částmi Prahy. Radnice řešení problému stále odkládá a názorům veřejnosti nevěnuje pozornost.

 

POSTAVME DOMOV PRO SENIORY !

Senioři z Prahy 13 mají právo prožít stáří v místě, kde bydleli. Praha 13 se musí postarat o své seniory. Peníze má radnice z prodaných bytů. Současná situace v péči o naše seniory není adekvátní potřebám stárnoucí populace Prahy 13. Podporujeme nově vzniklý klub zastupitelů na Praze 13, který přijal název : Klub pro výstavbu domova pro seniory.

 

SNIŽME ROZPOČET STAVEBNÍMU ODBORU !

Úředníci stavebního odboru schvalují stavby bez ohledu na dopady do našeho okolí. Schválí vše, co požaduje developer, proto není nutné tolik úředníků, postačí jeden, který orazítkuje žádost. Důsledkem je, že každá nová stavba odsaje parkovací stání v širokém okolí. Naše připomínky úředníci ignorují. Stavební odbor škodí obyvatelům Prahy 13

 

POSTAVME NOVÁ PARKOVIŠTĚ !

Žádáme o řešení dopravy v Praze 13. Nemáme kde parkovat, nemohou projet ani sanitky, natož hasičské vozy. Požadujeme rovněž parkovací zóny nejen kolem stanic metra. Záchytná parkoviště vybudujme také na území středočeského kraje.

 

NECHCEME HLUČNÁ LETADLA !

Zastavme přelety letadel nad Stodůlkami. Hluk letadel z Letiště Ruzyně zhoršuje stejně jako dýchání spalin z leteckých motorů naše zdraví, aniž si to uvědomujeme.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.