SPOLEK

SPOLEK 13 JDE DO KOMUNÁLNÍCH VOLEB VOLTE SNOP 13

05.10.2014 22:34

Volte Sdružení Nezávislých Občanů Prahy, SNOP – 13

číslo 5 na hlasovacím lístku pro volby do zastupitelstva městské části Prahy 13

 NEVOLTE POLITIKY, VOLTE SOUSEDY !

 Politické hnutí Sdružení nezávislých občanů Prahy 13 SNOP 13 má zájem na prosperující a vzkvétající Praze 13 a též na plně funkční radnici. Je to naše obec a je to i naše radnice. Ve volbách do zastupitelstva Prahy 13 jsou na naší kandidátce členové našich občanských sdružení, které dobře znáte z našich akcí proti developerské výstavbě na Praze 13 vedené Spolkem občanských sdružení Jihozápadního města, z.s. známe pod názvem SPOLEK 13.

 Bráníme výstavbě Západního města, výstavby pěti věžáků na Lužinách, Alfa mrakodrapů na metru Luka, Medox I a II na Vidoulích, svádíme bitvy o více parkovacích míst u nových staveb, o více zeleně o dětská hřiště a plochy pro mládež. Kontrolujeme stavby, aby developer stavbu nezvětšil oproti stavebnímu povolení. Několik staveb se na základě našich připomínek nerealizovalo. Stavební odbor na radnici je ovládán ODS a ČSSD za tiché podpory radního Panochy. Za posledních 8 let, kdy se účastní zástupci našich občanských sdružení všech developerských projektů, se kromě zastupitelů SNOP 13, tedy RNDr. Eriky Prausové a Libora Jirků účastnili pouze 3 zastupitelé jiných politických stran ve dvou územních řízení. Starosta Vodrážka se neúčastnil řízení ani jednou.

Můžeme prohlásit, že jsme jediní a zásadní oponenti developerské výstavby na Praze 13. Bez nás by byla Praha 13 zabetonovaná a volební kampaň ODS a ČSSD by byla mnohem intenzivnější. Není tajemstvím, že developeři vystaví mrakodrap, shrábnou zisk a zmizí. Pokud jim nikdo nebrání, stavbu zvětší nad jakoukoli únosnou míru. A politické strany obdrží tučný úplatek. Takto byla postavena dvojčata na Velké Ohradě, Západní město, Medox, hrůzná rekonstrukce obchodního centra Lužiny atd. Mnohá monstra jsou schválena radou tedy ČSSD a ODS a připravena k výstavbě. Lze připomenout stavbu v ul. Chalabalova, Alfa domy na metru Luka a výškové budova u OC Lužiny, mrakodrap na parkovišti vedle oční kliniky u kostela.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.