SPOLEK

Konference: Nová radnice Prahy 13 a občanská sdružení - společně ?

07.02.2011 19:33

Spolek občanských sdružení Jihozápadního města, o.s. si Vás dovoluje pozvat na konferenci na téma : Nová radnice Prahy 13 a občanská sdružení - společně ? ve čtvrtek 24. 2. 2011 od 18:00 hod Restaurace KD Mlejn - Kovářova 1615/4 Praha 13

Uteklo několik měsíců od komunálních voleb, Rada Mč 13 se několikrát sešla, zastupitelstvo je nyní zváno v delších intervalech než v minulém volebním období.

Rádi bychom se od našich zastupitelů dozvěděli, jaké mají cíle a priority ve svém volebním období. Domníváme se, že Rada Mč 13 by měla vypracovat Programové prohlášení Rady MČ 13 do roku 2014, ve kterém by tyto cíle a priority měly být popsány.

Dále bychom se rádi dozvěděli, jaká stanoviska zastávají naši zastupitelé v tématech, která trápí obyvatele Prahy 13 např. :

Výstavba, zejména Západního Města, Dopravní řešení, zejména Velké Ohrady, Životní prostředí jako základní podmínka rozvoje společnosti, Protikorupční systém, zejména v oblasti zadávání zakázek, Výstavba Domova pro seniory a sociální oblast P 13 jako celek, Bezpečnost, zejména herny, drogy, alkohol na veřejnosti, kuřáci,

Občané Prahy 13 poprvé po 20 letech od revoluce zvolili zastupitelstvo, kde nemá jedna strana naprostou převahu. Jaký vliv bude mít nové složení zastupitelstva na směřování Prahy 13 ? Občanská sdružení na Praze 13 proto zvou obyvatele a nejen Prahy 13, starostu, místostarosty, radní a zastupitele k přátelské diskusi nad tématy dosud odsouvanými.

Konference je otevřená a proto zveme zastupitele, obyvatele poslance a senátory a media. Rádi bychom diskusi přátelskou, ale otevřenou. Přáli bych si, aby každý dostal slovo a každému se dostalo odpovědi.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.